Ombouwspecialist | Voor de Ombouw/Reparatie van uw Xbox 360, PSP,Wii,NinDs en PS3

Speelcomputer ombouw in den haag.

Ombouwspecialist is gespecialiseerd in het ombouwen van spelcomputers.Jailbreaken van de Iphone's/ipad en reparatie's.Met onze ervaring kunnen wij uw spelcomputer snel en veilig ombouwen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan vergoeden wij uw spelcomputer. Wij zijn gespecialiseerd op de volgende consoles:
* Xbox 360
* Sony PSP
* Nint Wii
* Nint Ds
* Ps3
-----------------------
En het veilig jailbreaken en of repareren:
* Iphone
* Ipad
-----------------------
smart tv box tv kijken films series en nog veel meer...
Xbox 360
De Xbox 360 wordt omgebouwd door middel van software of hardware. De Xbox 360 wordt open gemaakt en er wordt nieuwe software op uw DVD drive gezet.Of de RGH, Glitch hack,JTAG hiermee word een chip in uw xbox360 geplaatst waarmee u programma's op uw xbox360 kunt programeren,En spellen vanaf een hardeschijf kunt laden (geen dvd's meer nodig).  De kosten verschillen per model, vanaf 40 euro! Kijk op onze 'xbox 360 pagina' voor meer informatie.

Nintendo Wii
Wij bouwen alle Wii\'\'s softwarematig om. Dit is de veiligste en meest gebruiksvriendelijke manier om backups op uw Wii af te spelen! Er wordt een extra kanaal geinstalleerd waardoor het mogelijk wordt spelletjes van een USB HDD af te spelen of vanaf een gebrande DVD (alleen oudere Wii\').Voor meer informatie kunt u op de (Nintendo Wii) pagina kijken.

Nintendo Ds
R4 DS is een flashkaart voor de Nintendo DS of Nintendo DS Lite. Een flashkaart voor de Nintendo DS stelt je in staat om spellen (homebrew), die je van internet kunt downloaden, op een Nintendo DS kunt spelen.Voor meer informatie kunt u op de (Nintendo Ds) pagina kijken.

Sony PSP
De PSP wordt omgebouwd door middel van software. De kosten zijn momenteel 30 euro. Voor meer informatie kijk op onze ('PSP) pagina'.

Sony Ps3
Op dit moment zijn alle Playstation 3 (Ps3) versies met software versie 3.55 of lager om te bouwen.

Iphone/Ipad
Jailbreaken is letterlijk het gebruik maken van een kwetsbaarheid in iOS waardoor je meer controle krijgt over je iPhone/ipad.voor meer informatie kijk op de (Iphone/Ipad) pagina.

Smart tv box
Kijk films series en documenteren op een android smart tv box,

De Android TV Box is niet alleen op de TV aan te sluiten maar op elk apparaat die een HDMI aansluiting heeft. Het kan een beamer zijn maar ook een computer monitor, zolang ze maar een HDMI aansluiting hebben.

Let er wel op dat de Android TV Box een audio out heeft indien de andere afspeel apparaten geen ingebouwde speakers hebben.

Ook zijn er Android TV Boxen die beschikken over een andere TV out aansluiting (naast de HDMI) welke geschikt is voor oudere TV’s. Deze aansluiting is dan compatibel met Scart en AV.

Forum
Zie onze forum voor meer support en ondersteuning.!!

Hou er rekening mee dat het ombouwen van de speelcomputer alleen bedoeld is voor het afspelen van backups die reeds in uw bezit zijn!


Vestiging
Wij voeren de ombouw van de spelcomputers uit op afspraak met onze specialist. Voor een afspraak is het altijd noodzakelijk om even te bellen. Wij zijn gevestigd in Den haag, 

Afspraak
Voor een afspraak kunt u het beste even bellen en of te mailen Wij proberen u zo spoedig mogelijk terug te bellen als wij niet opnemen.Wij reageren ten allen tijde.

Contact
mobiel: 06-86215040
e-mail: 360flash@hotmail.nl
xbox360 ombouw ...